Intervju med avtroppende styremedlemmer - Våren 2021

169238347_913844462705245_7388788729974605622_n.png

Markedsføringsansvarlig: Sarina Dastaran

Hvorfor stilte du som Markedsføringsansvarlig?
Jeg stilte fordi jeg hovedsakelig ønsket å bidra til studentmiljøet, men også for å få god erfaring som jeg kan ta med meg videre i jobbsammenheng.

Hva er, og hva innebærer dine ansvarsområder?
Som markedsføringsansvarlig har man ansvar for å promotere alle de forskjellige hendelsene og mulighetene i Optimum. Hvordan man markedsfører de forskjellige mulighetene er det bare fantasien som setter grenser for. Vi bruker selvfølgelig mye Facebook og andre sosiale medier, men har også stands, informasjonsmøter og tar direkte kontakt med medlemmer. I tillegg har man hovedansvaret for å assistere markedsføringskomiteen og være teamleder.

Hva føler du at du har fått ut av vervet?
Vervet som markedsføringsansvarlig har vært utrolig lærerikt og givende. Man får blant annet viktig erfaring fra det å jobbe sammen i team, kommunisere på et profesjonelt nivå med næringslivet og videreutvikle kompetansen innen digitale verktøy. Dette er noe man absolutt vil dra nytte av senere i livet. Samtidig ble jeg også flinkere til å strukturere min hverdag ettersom nye arbeidsoppgaver og skolegangen skulle gå opp i opp.   

Hva er det beste med å være Markedsføringsansvarlig?
Det beste med markedsføringsvervet er at man får være med på alt! Markedsføringsvervet åpner for at en får ta del i den helthetlige planleggingen av alle arrangementene i Optimum. I tillegg til at du får møte veldig mange forskjellige mennesker og får et supert nettverk i organisasjonen, som du kan ta med deg videre i mange år etterpå.

Hvem burde stille til verv som Markedsføringsansvarlig?
Jeg vil anbefale alle å stille til valg som markedsføringsansvarlig i Optimum på det sterkeste. Vervet er veldig variert, og man kan i stor grad sette sitt eget preg på hvordan Optimum skal fremstå utad.

 

 

IMG_5241.JPG

Valg og kontroll: Buba Camara

Hvorfor stilte du som Valg og kontroll?
Jeg følte at jeg ville bidra med litt mer for å forbedre studietiden til resten av studentene, så når muligheten ba seg så nølte jeg ikke med å stille.

Hva er, og hva innebærer dine ansvarsområder?
Mine ansvarsområder går ut på å delta på styremøter og passe på at styret følger Optimums vedtekter. Videre så jobber jeg aktivt med å finne passende kandidater som jeg føler vil styrke Optimum og gjøre en god jobb for studentene.

Hva føler du at du har fått ut av vervet?
Jeg føler at jeg har lært mer om hvordan driften av Optimum fungerer og den innsikten har vært dyrebar. I tillegg har erfaringene jeg har fått med å ta kontakt med mennesker jeg ikke kjenner vært noe som jeg vil ta med meg videre.

Hva er det beste med å være valg og kontroll?
Det beste med å være valg og kontroll er at man har muligheten til å distansere seg litt fra styret og se det store bildet. I tillegg så er det godt å se at kandidater man har hentet inn gjør en god jobb.

Hvem burde stille til verv som valg og kontroll?
Alle, men hvis du er glad i å snakke med nye mennesker og har lyst å lære mer om hvordan handelshøyskolens linjeforening fungerer så er dette et passende verv for deg.

 
169774746_489245629122159_5829434284107975332_n.jpg

Internansvarlig: Marius Bang

Hvorfor stilte du som internansvarlig?
Jeg stilte som internsjef fordi jeg trodde at jeg kunne bidra til å skape et godt miljø internt i linjeforeningen.

Hva er, og hva innebærer dine ansvarsområder?
Som internsjef har man hovedansvar for å arrangere én studietur i semesteret for foreninga, og å arrangere ett internvors i semesteret. Dette innebærer at man må være strukturert, ryddig og kreativ for at arrangementene skal være så artig og godt gjennomført som mulig.

Hva føler du at du har fått ut av vervet?
På grunn av korona fikk vi bare arrangert en hyttetur forrige semester og ikke noe internvors, men til tross for dette var den turen noe jeg lærte mye av, både når det gjaldt koordinering av mennesker på tur, å sikre at alle trivdes, og erfaringer rundt det å gjøre så mennesker ble bedre kjent med hverandre.

Hva er det beste med å være internansvarlig?
Det beste med å være internsjef er helt klart følelsen av ansvar, kunne planlegge turer der du vil, og å sitte i Optimumstyret med flinke og hyggelige medstudenter.

Hvem burde stille til verv som internansvarlig?
Den som burde stille til verv som internansvarlig er en person som trives med å planlegge og organisere, og en som er ryddig og strukturert så alle medlemmene på turene og vorsene får best mulig utgangspunkt for å bli kjent med folk internt i foreninga.

 
IMG_5238.JPG

Nestleder/Økonomiansvarlig: Martin Thorbjørnsen

Hvorfor stilte du som økonomiansvarlig?
Jeg stilte som økonomiansvarlig for å kunne lære mer om hvordan økonomien fungerer i en organisasjon, og for å fortsette å være med å bidra i Optimum.

Hva er, og hva innebærer dine ansvarsområder?
Mine ansvarsområder er først og fremst økonomien. Jeg fører regnskapet og setter budsjettet, i tillegg til å ha ansvar for økonomiske beslutninger

Hva føler du at du har fått ut av vervet?
Jeg har lært om å føre regnskap, fakturering og budsjettering. Jeg har også lært hvordan det er å være styremedlem i en organisasjon

Hva er det beste med å være økonomiansvarlig?
Det beste med å være i styret i Optimum er uten tvil de herlige menneskene i Optimum

Hvem burde stille til verv som økonomiansvarlig?
Den som burde stille som økonomiansvarlig bør være interessert i det økonomiske. I tillegg bør man ha lyst til å være med å bidra til et bedre studentmiljø på handelshøyskolen

 

ON