Tilbake til alle arrangementer

Allmøte ved Handelshøyskolen NMBU

Allmøtet står snart for tur og det nærmer seg altså tiden for utskifting av styremedlemmer i Optimum NMBU og verv i Studentrådet.

Allmøtet vil finne sted onsdag 21. November klokken 12:15 i Tårnbygningen T401. Det vil være lett servering av mat og drikke.

Dette er dagen der studentene ved Handelshøyskolen får mulighet til å påvirke hva som vil skje i det kommende semester gjennom å legge til ting i sakslisten, bruke sin stemmerett og stille til valg for de verv som nå skal skiftes ut. 

Ønsker du at en sak tas opp på allmøtet eller ønsker å stille til valg i Optimum eller Studentrådet sender du en mail til:
optimum@nmbu.no eller studentrad.hh@nmbu.no

Fristen for innsendelse av saker til saksliste er 13. november. 
Saksliste for møtet blir sendt ut 14. november. 
Man kan stille til valg helt fram til, og under selve møtet.

Optimum:
Optimum søker fem personer til styret som er villige til å legge ned god innsats og være med på å videreutvikle Optimum som linjeforening. Samt 2-4 stk faddersjefer. 
De verv som står for valg hos Optimum er:

-Nestleder/ påtroppende leder 
-Arrangementsansvarlig
-Markedsføringsansvarlig (velges kun for et halvt år)
-Næringslivsansvarlig
-Valg og kontroll
-Faddersjefer

Beskrivelse av vervene: 

Nestleder/økonomiansvarlig - påtroppende leder: 
Første semester vil man være nestleder med ansvar for foreningens økonomi. Som leder har man det overordnede ansvaret for Optimum. Som leder er man foreningens ansikt utad, leder møter, ansvar for delegering i styret og andre lederoppgaver. 

Arrangementsansvarlig:
Som arrangementansvarlig har man ansvar for å arrangere en rekke sosiale og faglige arrangementer. Stillingen vil fokusere på å videreføre de arrangementene som Optimum allerede arrangerer, samt utforske nye muligheter. 

Markedsføringsansvarlig (et halvt år):
Man vil være ansvarlig for markedsføring av alt som skjer i Optimum (faglige og sosiale arrangementer). Som markedsføringsansvarlig har man det overordnede ansvaret for foreningens hjemmeside, sosiale medier og stands.

Næringslivsansvarlig:
Som næringslivsansvarlig har du man ansvaret for å komme i kontakt med- og opprettholde kontakten med bedrifter og næringslivet. Stillingen innebærer å invitere bedrifter til å holde bedriftspresentasjoner, samt være bindeleddet mellom studentene ved HH og framtidige arbeidsgivere. 

Valg og kontroll:
Valg- og kontrollkomiteens oppgave er å innstille personer til verv på valg overfor fakultetsallmøte i samarbeid med Studentrådet og Optimum sitt styre, samt kontrollere at vedtektene til enhver tid følges i Studentrådet og Optimum.

Faddersjefer (2-4 stk): 
Faddersjefene vil i samarbeid med styret i Optimum ha hovedansvaret for fadderuken ved Handelshøyskolen. Dette innebærer planlegging, gjennomføring og organisering av fadderuka for de nye studentene ved Handelshøyskolen hver høst. 

_________________________________________________________

Studentrådet:
Studentrådet skal velge 10 representanter og 9 varaer for å videreutvikle fakultetet. Vervene til valg er:

-Studentrådsnestleder
-Fakultetsstyret (2 representant + 2 vara)
-Studenttingsrepresentanter (4 representanter + 4 vara)
-Fakultetets studieutvalg (1 representant + 1 vara)
-Fakultetets forskningsutvalg (1 representant + 1 vara)
-Fakultetets tilsettingsutvalg (1 representant + 1 vara)

Fakultetsallmøtet er en viktig begivenhet for videreutvikling av Handelshøyskolen og vi håper at så mange som mulig stiller til valg og deltar på møtet. Husk også å sende inn de saker du ønsker skal bli tatt opp. 

Høres dette ut som noen du kjenner, eller ønsker du selv å stille kan du nominere kandidater til de ulike vervene ved å følge en av lenkene under. Nominasjonene er anonyme:

Studentrådet:
https://goo.gl/forms/aG9e2miPzYe8B2sA3

Optimum:
https://goo.gl/forms/xmzXN4z8fPjeodFi2 

Vi gleder oss til å se deg, vel møtt!

Tidligere arrangement: 14. november
Samfunnsøkonomene: FINANSDEPARTEMENTET BESØKER NMBU
Senere arrangement: 23. november
Julebord med Econa NMBU og Optimum