Tilbake til alle arrangementer

Allmøte ved Handelshøyskolen

Allmøtet ved Handelshøyskolen står snart for tur, og det nærmer seg tiden for utskifting av verv i Studentrådet ved Handelshøyskolen og styremedlemmer i Optimum NMBU. Allmøtet vil finne sted onsdag 27.april klokken 12.15 på TU101.

Dette er dagen der studentene ved Handelshøyskolen kanskje har størst mulighet til å påvirke hva som vil skje i det kommende semesteret. Dette gjøres ved å sende inn ting til sakslisten, bruke sin stemmerett, og stille til valg for alle de vervene som er oppe til votering. Er det noe du lurer på, send en e-post til: studentrad.hh@nmbu.no eller optimum@nmbu.no. Eventuelt kan du ta tak i en som er i styret til ett av organisasjonene eller stille oss spørsmål på Q&A den 25.april kl. 18.00 i femte etasje Tårn.

Kjenner du noen du tror kunne tenkt seg å stille, eller ønsker du å stille selv? Fyll ut helt anonymt i skjemaene under.

Nominasjon til studentrådet: https://forms.gle/vDf14NqXfuaim1ig8

Nominasjon til Optimum: https://forms.gle/sYbHShE9RosuXi1c6

Dersom du har forslag til vedtektsendringer og eventuell saker, er fristen for å sende inn dette 13.april. Dette sendes på mail til Optimum

Tidligere arrangement: 25. april
Q&A med Optimum og Studentrådet