Tilbake til alle arrangementer

BDO - stand og bedriftspresentasjon

Den 14.september kom BDO på besøk til NMBU. Dagen startet med en stand på Bikuben. Her var det mulig å komme innom og prate med imøtekommende ansatte fra BDO og få svar på store eller små spørsmål fra ulike avdelinger. De delte også ut kaffe, merch og snacks. Det var også mulig å vinne en høyttaler gjennom en konkurranse. BDO stilite også opp med et Escape-rom på posten sin i fadderuken tidligere i høst.

Senere på dagen holdt BDO en spennende bedriftspresentasjon i festsalen i Ur. Presentasjonen ble fremført i talkshow-format, noe som gjorde det enkelt og morsomt å følge med på. De ansatte hadde også en “Pitchekonkurranse” hvor studentene fra NMBU fikk stemme på den beste pitch-en. Studentene fikk også stemme på hvike spørsmål vi ønsket svar på. Etterpå ble det servert mye god sushi mens man kunne mingle og snakke med de ansatte fra BDO.

Arrangementet hadde hele 84 påmeldinger før vi måtte stenge på grunn av kapasitet. Det var veldig kjekt at så mange ønsker å komme på bedriftspresentasjon. Vi i Optimum setter pris på at Handelshøyskolen stiller opp!

Tusen takk for en spennede og morsom dag, BDO. Vi ser frem til neste besøk.

Tidligere arrangement: 26. januar
Open Day @ IBM Consulting
Senere arrangement: 27. september
Opplev PwC for en dag