Tilbake til alle arrangementer

Mat & Prat: "Det store bildet" med NOROG

Onsdag 30.oktober inviterer vi til Mat & Prat med NOROG (Norsk olje og gass). De skal snakke om prosjektet "Det store bildet", som handler om oljeindustrien i dagens klimadebatt.

"Vi er en gruppe relativt unge mennesker som alle er ansatt i ulike oljeselskaper, og som gjennom prosjektet «Det store bildet» i regi av Norsk olje og gass ser på oljeindustrien sin plass i samfunnet i lys av den pågående klimadebatten. Prosjektgruppen er satt sammen av deltagere fra 18 ulike oljeselskaper.

I forbindelse med prosjektet har vi hittil hatt workshops hos de fleste større oljeselskapene, hvor vi har snakket med våre bransjekollegaer om industrien sin nåværende og fremtidige rolle med tanke på klimautfordringene vi står ovenfor.

I løpet av høsten ønsker vi å komme i kontakt med unge mennesker som potensielt kan være bransjens fremtidige arbeidstagere. Vårt mål i møte med disse vil være todelt;
Vi ønsker å presentere oss som unge oljearbeidere, samt våre tanker rundt bransjen sin posisjon i møte med klimautfordringene.
Vi ønsker å skape dialog med unge for å forstå deres tanker rundt dette."

Dette blir spennende, vi gleder oss. Det vil også bli servert mat på arrangementet! Ta med en venn og kom da vel. Arrangementet foregår på T401

Tidligere arrangement: 16. oktober
Casekveld
Senere arrangement: 31. oktober
Audit for Tomorrow