Tilbake til alle arrangementer

Audit for Tomorrow


Bli med Deloitte på arrangementet «Audit for Tomorrow» og få innsikt i hvordan det er å jobbe med revisjon både nå og i fremtiden.

Revisjon er i en rivende teknologisk utvikling som vil endre yrket for alltid. For å vise dere hvordan dette foregår i praksis inviterer vi deg som student til et to-dagers arrangement her hos oss i Deloitte.

Formålet er å gi deg som student et innblikk i hvordan revisjonsyrket ser ut i dag i en sterkt digitaliserende verden, og samtidig la deg få bli kjent med Deloitte som potensiell fremtidig arbeidsgiver. Du vil også få et innblikk i framtidens revisjon. Under arrangementene får du treffe ansatte i Deloitte, lære om digitale verktøy og ta disse i bruk ved å delta i workshops og teamarbeid. Under arrangementet kommer du til å bli bedre kjent med fagområder som analytics, big data, automatisering - ord som har gått fra å være buzzwords til å endre vår arbeidshverdag fullstendig. Etter en innholdsrik første dag avslutter vi torsdagen med middag i Barcode hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med oss.

Når: 31. oktober fra klokken 09.00 til 1. november kl. 16.00
Hvor: Deloittes hovedkontor i Oslo.
Hvem: For deg som er student og nysgjerrig på fremtidens revisjon på 3. eller 4. kull.
Søknadsfrist: 14. oktober kl. 23:59

Søk innen 14. oktober
Vi ønsker at din søknad består av CV, karakterutskrift og motivasjonsbrev om hvorfor du vil delta på "Audit for Tomorrow". Deloitte dekker eventuelle reisekostnader og opphold, samt bevertning under arrangementet.

Link til søknad finner du her: https://deloitte.recman.no/job.php?job_id=103170

Tidligere arrangement: 30. oktober
Mat & Prat: "Det store bildet" med NOROG
Senere arrangement: 6. november
Bedriftpresentasjon med Deloitte